mesoestetic blemiderm® - Kućna Njega za Kožu Sklonu Aknama

mesoestetic blemiderm® - Kućna Njega za Kožu Sklonu Aknama

Akne su problem koji može značajno utjecati na samopouzdanje, a pronalaženje učinkovite rutine njege kože ključno je za postizanje čistije i zdravije kože. Blemiderm® linija proizvoda predstavlja sveobuhvatna rješenja za njegu kože sklone aknama i masne kože, posebno osmišljena za korištenje kod kuće. U nastavku predstavljamo nekoliko ključnih proizvoda iz Blemiderm® asortimana koji će vam pomoći u borbi protiv akni i održavanju zdrave kože.

1. Blemiderm® Resurfacing Gel

Blemiderm® Resurfacing Gel je obnavljajući gel posebno formuliran za mješovitu i masnu kožu sklonu aknama. Ovaj gel sadrži salicilnu kiselinu i glikolnu kiselinu koje zajedno djeluju na pročišćavanje i obnavljanje teksture kože. Salicilna kiselina prodire duboko u pore, otpušta začepljenja i smanjuje pojavu mitesera, dok glikolna kiselina eksfolira površinski sloj kože, uklanjajući mrtve stanice i čineći kožu glatkom i svježom. Redovitim korištenjem, ovaj gel pomaže u sužavanju pora, smanjenju viška sebuma i poboljšanju cjelokupnog izgleda kože.

2. Blemiderm® Local Control

Blemiderm® Local Control je gel za lokalnu primjenu, idealan za brzo i učinkovito tretiranje specifičnih nesavršenosti. Ovaj koncentrirani korektor nesavršenosti sadrži kombinaciju AHA i BHA kiselina koje otčepljuju i pročišćavaju pore. Uz to, formula obogaćena enoksalonom i niacinamidom pomaže smanjiti oticanje i crvenilo, te sprječava pojavu postupalne hiperpigmentacije. Blemiderm® Local Control djeluje brzo, smanjujući mrlje i mitesere, te je savršen za korištenje kad god se pojave neželjene nesavršenosti.

3. Blemiderm® Treatment Night Cream-Gel

Blemiderm® Treatment Night Cream-Gel je noćna krema-gel koja se bori protiv nesavršenosti uzrokovanih aknama. Njena formula, koja sadrži 10% azelaične kiseline i liposomalni retinol, pomaže u otčepljivanju pora i smanjenju viška sebuma, dok istovremeno stimulira obnovu kože. Ova krema-gel također sadrži Blemiclear kompleks, koji je posebno dizajniran za regulaciju staničnih mehanizama koji uzrokuju nesavršenosti. Idealna je za masnu kožu s aknama, jer sprječava i kontrolira pojavu novih nesavršenosti, dok kožu čini glatkijom i manje sjajnom.

Kako Uključiti Blemiderm® u Svoju Rutinu Njege:

Za optimalne rezultate, preporučuje se koristiti ove proizvode u kombinaciji kao dio vaše svakodnevne rutine njege kože. Evo kako to možete učiniti:

Jutarnja Njega:

Nakon čišćenja lica odgovarajućim sredstvom za masnu kožu, nanesite Blemiderm® Local Control na specifična područja s nesavršenostima kako biste smanjili postojeće mrlje i spriječili pojavu novih.

Zatim, nanesite hidratantni gel-krem koji nije komedogen, poput Hydra-Vital Light, te zaštitni faktor SPF 50+ iz Mesoprotech® linije

Večernja Njega:

Nakon temeljitog čišćenja lica, nanesite Blemiderm® Resurfacing Gel kako biste pročistili pore i obnovili teksturu kože.

Završite rutinu nanošenjem Blemiderm® Treatment Night Cream-Gel kako biste preko noći otčepljivali pore, smanjili sebum i stimulirali obnovu kože.

Blemiderm®  pruža sveobuhvatan pristup kućnoj njezi kože sklone aknama. Ovi proizvodi su osmišljeni da ciljaju i rješavaju specifične probleme povezane s aknama, od prekomjerne proizvodnje sebuma do začepljenih pora i nepravilne teksture kože. Redovitom primjenom Blemiderm® proizvoda, vaša koža postat će čišća, glatkija i manje sklona nesavršenostima. Posjetite naš Skin4You webshop i pronađite Blemiderm® proizvode koji će vam pomoći postići kožu kakvu zaslužujete!

Natrag na blog